Kutasi Viktória Andrea
 • mentáltréner & coach oktató
 • life & manager coach, életvezetési-életmód tanácsadó
 • mindfulness és hipnomeditációs tréner

Rólam

Kamaszkorom óta erősen foglalkoztatat az emberi gondolkodás, viselkedés, a vallásosság az igazságtalanságok az életben és hogy mik befolyásolják a gondolatainkat.

Egészségügyi szakközépiskolában tanultam pszichológiát, de úgy éreztem nem azt kaptam, amit vártam. Azt gondoltam nincs olyan felsőfokú iskola ebben a témában, amit én keresek. Legalábbis régebben. Elkanyarodtam teljesen más irányba, de szabadidőmben foglalkoztatott ez a témakör és folyamatos párhuzamos tanulással, végül is mára eljutottam oda, hogy azt csinálok, amit szeretek. Örömmel foglalkozom emberekkel és a sok megszerzett tudást és tapasztalatot szívesen fordítom, a hozzám fordulók segítésére.

Pénzügyi- és Számviteli Főiskolán szereztem diplomát.
Tanulmányaimat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen folytattam, ahol pénzügyi szakosító oklevelet kaptam. Rendszerszervezői diploma -1991. Dolgoztam a Technoszer Kft-ben, mint főkönyvelő, a Merkur Személygépkocsi Értékesítő Vállalat-deviza csoportvezetőjeként, a Hungarotex Külkereskedelmi Vállalat division controllerjeként.

A fő érdeklődési köröm, majdnem egész életemben az „emberi gondolkozás”

Sokszor úgy éreztem, hogy gondolataink, szavaink, cselekedeteink köszönő viszonyban sincsenek egymással.

Tanulmányaim a témakörben

 • Agykontroll+Ultra (Dr. Domján László)
 • Kineziológia – 3 ága One Brain, Brain Gym, Touch For Health(Egészségügyi Továbbképző Intézet)
 • Egyetemi oklevél - Mantra Parapsychológiai  Szabadegyetem - 2 éves - orvosi anatómia, élettan, kórtan oktatásban részesültem valamint egyházi és egyéb mentális gyógyító- és meditációs technikák,- ezoterikus- és extrapszichológia, ezenkívül + mentális programozások.
 • Master  - USSR ISC orosz diploma- mentális képességek erősítésének lehetőségei.
 • National Guild of Hypnotists, Inc nemzetközi oklevél (NGH)-hipnózis alapjai, mentál tréning technikák, távérzékelés, telepátia, analízis-, regresszió..
 • NES Health alaptréning- lényege, hogy a kémiai, fizikai, érzelmi, hitbéli, memória vagy energia jellegű toxinok a harmónia hiányához és torzuláshoz vezetnek.
 • Közel 3 éven keresztül indiai mesternél tapasztalatot szereztem  Szo-Ham, mindfulness (éber meditáció) mély meditáció és egyéb mentális technikák elsajátításában.
 • Wellbeing Life & Agilis Business Coach, Mediátor- Dr. Kollár képzés - Magyar Coachszövetség Alapítvány                                                                         Elnyertem az alábbi mínősítéseket is: személyiségelemző, fejlesztő, személyi és életvezetési tanácsadó, üzleti menedzsment, mediátor.
 • Jelenleg Dr. Daubner Béla Integral Mindfulness képzésén veszek részt.

Közel 20 éve  képzem magam folyamatosan, hogy az emberek mentális képességének milyen lehetőségei vannak. 

Munkahelyeim

Több, mint 10 éve foglalkozom emberekkel és ebből 6 évig kezeltem ügyfeleimet a Szent Kristóf Nonprofit szakrendelőben (XI. kerületben). 2015-től pedig a MediLine Egészségcentrumban II. kerület Hűvösvölgyi út 32-34.

Jelenleg 2018. szeptemberétől a Cakó klinikán (1027 Királyfürdő utca 4.) dolgozom.

Miért én?

Én nem önmagában a test-lélek egysége szemléletet képviselem, hanem a mentális erőt tartom a legmeghatározóbbnak, mely hatással van lelki és testi harmóniánkra. Mindig hivatkozok Emil Coué-ra, aki szerint gondolataink 80%-a haszontalan, magyarul szemét.

A képzeletben pörgetett negatív gondolatok, helyzetek markukban tartanak, pedig gondolataink legnagyobb százaléka csak agyszülemények viszont a testünk nem tesz különbséget a valós helyzet és az elme által kitalált helyzet között.

Tehát a változáshoz a gondolataink irányítását kell elsajátítani, mert e nélkül hiába nyalogatjuk lelki sebeinket. 

Az elméd és a gondolaterőd hatalma az, mely meghatározza közérzetedet, hosszútávon a  sorsodat

Tisztában kell lenni viszont, hogy a tudatunk az a jéghegy csúcsa, viszont a gondolataink legnagyobb részét a tudattalan irányítja, ami viszont az évek során  rengeteg felesleges  és főleg negatív emlékkel van tele. Ezért, ha változtatni szeretnél és pozitív lehetőségeket bevonzani az életed teljes területén, akkor  el kell végezni egy "nagytakarítást" a tudattalanba.

Erre az általam továbbfejlesztett hipnomeditáció, a Kutasi Mentál Módszer az egyik legalkalmasabb! 

Várlak szeretettel egyéni illetve csoportos foglakozásaimon.

Kutasi Viktória
hipnomeditációs- és mentáltréner,
coach

Kapcsolat