Mentális állóképesség szűrése

Cégek, intézmények, vezetők, managerek, üzletemberek részére

A mentális állóképesség fontossága

Folyamatosan megfelelési kényszerben élünk: tökéletesség és teljesítmény - a két legnagyobb stresszor. A stresszorok közös jellemzője, hogy befolyásolhatatlannak tűnnek, úgy érezzük, hogy meghaladják képességeinket és negatívan befolyásolják az énképünket.

A gazdasági életben igazán nehéz a helyzet, mivel folyamatosan minden változásban van és ehhez tudni kell alkalmazkodni.

A vezetők, üzletemberek életének nagy részét a munkájuk uralja. Ezért nap, mint nap egyre nagyobb mentális nyomás nehezedik rájuk.

Felelősek, hogy minden nap jó döntéseket hozzanak, és jó irányítóképességgel rendelkezzenek a cég  vagy vállalkozás nyeresége és dolgozóik érdekében, így számukra a legfontosabb a kiváló mentális és lelki állapot.

A vezetőkön múlik egy vállalat vagy egy üzlet sikere esetleg bukása.

Mentális állóképesség szűrés lépései:

Állapotfelmérés konzultáció formájában

Külső tükör- felülvizsgáljuk az aktuális helyzetet

Először, amit Ön fontosnak tart, „ami zavarja”, ami negatív hatással van a humán szférájára, de sem a főnökének, sem a beosztottjainak, de még a családtagjainak, ill. a barátainak sem tárna fel.  pl. félelem, stressz, kiégés, alvási problémák, szorongás, párkapcsolati problémák, aggodalmak, betegségek stb.) A mélyinterjú során a válaszadó saját szavaival mondja el gondolatait, érzéseit, nem  kérdések alapján válaszol, így pontosabb információt lehet megtudni. 

Belső tükör - hipnomeditáció

Amikor még vak a problémáira, nem ismeri fel teste jelzéseit vagy például a kiégés első jeleit, például a megfelelési kényszer miatti túlpörgés teljesítménycsökkenést okoz, stb.

Hipnomeditáció segítségével beazonosítjuk, ami a jelenben van, ahol éppen tart. Munkaterülete, eredmények, magatartási helyzetek, érzések, kapcsolatok.

Értékelés

Feladatom, hogy feltárjam a kiváltó okokat, amelyek a konzultáció, illetve a vizuális gyakorlatok folyamán felmerülnek.

Módszer

Hipnomeditáció, amely feltáró, de ugyanakkor segítséget is nyújt. Pozitív élményt kelt és azonnali jótékony hatása is van.

Ár: 25.000 Ft / 90 perc

Kapcsolat: 06-30-546-5576, 06-30-438-0156

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kutasi Viktória
hipnomeditációs- és mentáltréner,
coach

Kapcsolat