Vezetőknek
Managereknek
Üzletembereknek

Folyamatosan megfelelési kényszerben élünk: tökéletesség és teljesítmény - a két legnagyobb aggodalom, mellyel az életben szembenézünk. A vezetőknek, akik felelősek, hogy minden nap jó döntéseket hozzanak, és jó irányítóképességgel rendelkezzenek a profit és a dolgozóik érdekében számukra a legfontosabb a kiváló mentális és lelki állapot. Minden munkát megélhetünk állásként, karrierként vagy hívatásként. 

A mai világban az agyunkat és érzékszerveinket túlzott terhelés éri. Azt hisszük, hogy uralni tudjuk a stresszt, mivel a tudatunknál vagyunk, pedig nem, a negatív stressz egyenlő a csökkent tudatossággal. A stressz még csak a kezdet. 

A vezetők, üzletmberek életének nagy részét a munkájuk uralja, ugyanis nap, mint nap egyre nagyobb mentális nyomás nehezedik rájuk.

Cél személyre szabottan az „agy” és ezáltal „gondolkodás” hatékonyabb működésének elsajátítása, jobb koncentráció, helyes döntéshozatal, magasabb érzelmi intelligencia elérése. A siker egyik alapja, hogy ki tud leggyorsabban és legjobban alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

Módszer: hipnomeditáció, coaching

Árajánlat személyes találkozás, megbeszélés alapján.

Kapcsolat: 06-30-546-5576, 06-30-438-0156

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kutasi Viktória
hipnomeditációs- és mentáltréner,
coach

Kapcsolat